RUMORED BUZZ ON بیماری سلیاک تغذیه

Rumored Buzz on بیماری سلیاک تغذیه

Rumored Buzz on بیماری سلیاک تغذیه

Blog Article

این افراد باید از مصرف غذاها و داروهای حاوی گلوتن برای همیشه پرهیز کنند.

برخی از بیماری‌هایی که باعث سلیاک در کودکان می‌شوند عبارتند از:

جذاب ترین ایده‌ها برای زیر راه پله دوبلکس

مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.

برای مدیریت رژیم غذایی کودکتان می توانید از یک متخصص تغذیه کودکان کمک بگیرید و از آسیب بیشتر دستگاه گوارش جلوگیری کنید.

آشنایی با کاربرد و مصرف آن در پیشگیری از بارداری

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

بیماری سلیاک کشنده نیست و می توان با پرهیز غذایی از آن پیشگیری کرد. اما در صورتی که بیماری سلیاک به موقع درمان نشود ممکن است باعث بروز یکسری عوارض و یا حتی عامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان روده کوچک، بروز مشکلات عصبی،سوء تغذیه و کمبود کلسیم شود.

نشان می دهد: در اینجا نشانه دیگری از یبوست داریم که باز هم نباید مکرر اتفاق بیفتد.

به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که می‌تواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.

در صورتی که بیماری سلیاک در کودکان دیابتی به موقع تشخیص داده نشود سبب بروز مشکلات سلیاک بیماری خود ایمنی گوارشی، کاهش اشتها و از همه مهمتر اختلالات رشد خواهد شد.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.

هم یبوست مزمن و هم اسهال مزمن می توانند نشانه ای از شرایط جدی تری باشند. باز هم، اولین نشانه هر یک از اینها نباید باعث نگرانی فوری باشد، اما مراقب آن باشید و ببینید که آیا بیش از چند روز طول می کشد یا خیر.

Report this page